Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@09:56:42 GMT

شرح کامل فیه ما فیه به چاپ سیزدهم رسید

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۰۷۵۷

شرح کامل فیه ما فیه به چاپ سیزدهم رسید

شرح کریم زمانی از «فیه ما فیه» اثر مولانا توسط انتشارات معین به چاپ سیزدهم رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شرح کریم زمانی از «فیه ما فیه» اثر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی به‌تازگی توسط انتشارات معین به چاپ سیزدهم رسیده است.

اولین‌چاپ این‌اثر سال ۹۰ به بازار نشر عرضه شد و طی سال‌های ۹۴ و ۹۶ با چاپ‌های پنجم و هفتم به کتابفروشی‌ها آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرح «فیه‌مافیه» خردادماه سال ۹۹ به چاپ دهم رسیده بود و اردیبهشت‌ ۱۴۰۰ نسخه‌های چاپ یازدهمش عرضه شدند. چاپ دوازدهم کتاب مذکور هم دی‌ماه ۱۴۰۰ عرضه شد.

«فیه ما فیه» که با عنوان «مقالات مولانا» هم شناخته می‌شود، یکی از آثار منثور مولانا جلال‌الدین محمد بلخی است که پس از درگذشتش، از سخنان و جملات او در بازه زمانی ۳۰ ساله گردآوری شده است.

اولین نسخه تصحیح شده این کتاب توسط بدیع الزمان فروزانفر در سال ۱۳۳۵ منتشر شد و تصحیح کریم زمانی، در سال های اخیر انجام شده است. درباره این اثر، توفیق سبحانی، دیگر مولوی پژوه کشور نیز مقالات و نوشته‌هایی دارد. این‌کتاب یکی از آثار شناخته‌شده مولوی است و آنه ماری شیمل، شرق‌شناس و ایران‌شناس آلمانی نیز آن را به زبان مادری خود برگردانده است.

در بخشی از این‌کتاب می‌خوانیم:

متن (۱۵۰):

شما را اگر این سخن مُکَرَّر می‌نماید، از آن باشد که شما دَرسِ نُخستین را فَهم نکرده‌اید. پس لازم شد ما را هر روز این گفتن. همچنان که مُعلّمی بود، کودکی سِه ماه پیشِ او بود، از «اَﻟِﻒ چیزی ندارد»* نگذشته بود. پدرِ کودک آمد که: «ما در خدمت تقصیری نمی‌کنیم و اگر تقصیری رفت، فَرما که زیادَت خدمَت کنیم.» گفت: نی! از شما تقصیری نیست، امّا کودک از این نمی‌گذرد. او را پیش خواند و گفت: بگو «اَﻟِﻒ چیزی ندارد». گفت: «چیزی ندارد». اَﻟِﻒ نمی‌توانست گفتن. مُعلّم گفت: «حال این است که می‌بینی، چون از این نگذشت و این را نیاموخت، من وی را سَبَقِ (درس) نو چون دَهَم؟

*الف چیزی ندارد: معلم برای تعلیم حروف الفبا به شاگردان می گفت: الف نه نقطه ای دارد و نه حرکتی و نه هیچ علامتی.

شرح (۱۵۰):

مولانا در این متن می گوید اگر من و یا هر ولی دیگری سخنان خود را تکرار می کنیم، از آن روست که هنوز نخستین درس مقدماتی تکمیل نفس را فرانگرفته اید.

فکرگاهش کٌند شد، عقلش خَرِف
عمر شد، چیزی ندارد الف

چاپ سیزدهم این‌کتاب با ۶۶۲ صفحه و قیمت ۲۲۰ هزار تومان عرضه شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: چاپ سیزدهم چیزی ندارد فیه ما فیه عرضه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم

معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت ضمن تاکید بر رشد تولید این نوع ماشین آلات در دولت سیزدهم، از ساخت بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه ماشین راهداری و معدنی در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«سید محمد موسوی» معاون صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت درباره میزان واردات ماشین آلات صنعتی اظهار کرد: هر ساله به طور میانگین حدود ۵ میلیارد دلار تجهیزات صنعتی برای حوزه‌های مختلف وارد کشور می‌شود. در حال حاضر بخش از این واردات برای نوسازی ماشین آلات قدیمی است.


معاون وزیر صمت افزود: ما در حال حاضر در مورد تجهیزات بخش‌هایی همچون صنایع غذایی و دارویی نه تنها وارداتی نداریم بلکه نزدیک به ۲ میلیارد دلار هم صادرات داریم. مضاف بر این موضوع، در طول سال‌های اخیر تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کرده به طوری که تعداد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ و در سال ۱۴۰۲ هم ۴ هزار ۵۰۰ دستگاه بوده است.


وی تصریح کرد: شرایط خوب تولید نیازمند واردات بخشی از قطعات مورد نیاز ماشین آلات صنعتی است. میانگین عمق ساخت داخل ماشین آلات راهداری و معدنی در اقصا نقاط جهان بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است. در حال حاضر ساخت ماشین آلات صنعتی این حوزه در ایران هم از این روند تبعیت می‌کند.


موسوی درباره صادرات ماشین آلات صنعتی گفت: برنامه نخست ما معطوف به خروج شرکت‌های تولیدکننده این حوزه از وضعیت رکود است. در طول ۱۰ سال گذشته با شرکت هپکویی مواجه بودیم که میزان تولید آن ۴۰ تا ۵۰ دستگاه ماشین صنعتی بود، این اعداد در حالی رقم می‌خورد که در پروانه بهره‌برداری این شرکت میزان تولید سالانه آن ۲ هزار و ۸۰۰ دستگاه بوده است. با توجه به رویکرد مذکور، تولید این شرکت در سال نخست به ۳۰۰ دستگاه و در سال دوم هم به بیش از ۷۰۰ دستگاه رسیدیم.


مشروح گفته‌های موسوی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ماشین آلات صنعتی ، ماشین آلات معدنی ، وزارت صمت ، صنایع غذایی ، سید محمد موسوی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA4

دیگر خبرها

  • نکونام: می‌دانیم کجای کار هستیم و چه چیزی می‌خواهیم
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • امیدواری ستاره آرسنال به قهرمانی: هر چیزی امکان دارد
  • همه آن چیزی که باید از ناو شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه پاسداران بدانیم+ عکس
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • ارزش واقعی چیزها را به کودکان نشان دهید نه قمیت آنها را ( + راهکارها و پیامدها)
  • ده‌روسی: چیزی نمی‌شود گفت، امسال سال لورکوزن است
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟